Om Heddas Hundservice

Jag heter Hedvig ’Hedda’ Järpemo. Hundar har alltid funnits i mitt liv på ett eller annat sätt. Redan vid 6-7 års ålder började jag klippa och bada hundar hemma. Som 15-åring var jag en vecka på en kennel i England. Jag fick bada valpar på löpande band! Jag har tävlat i barn med hund och Junior handling. Jag har varit Dommare på ett flertal inofficiella hundutställningar och även bedömt barn med hund. Jag följer ibland med min syster och jagar med hund (även om det inte sker så ofta som jag skulle önska). Under 2017 har jag gått en hunddagis utbildning och även praktiserat på ett Hunddagis.

De senaste åren har jag framför allt tränat mina egna hundar till att fungera i min och min familjs vardag. Tex. Gå i långlina och alltid gå på vänster sida, detta ur trafiksäkerhets synpunkt.

Som sagt hundar finns alltid med mig på ett eller annat sätt.

Därför har jag startat Heddas Hundservice med hunddagis/pensionat och klipp & trim som huvudspår. Men jag utforskar konstant nya idéer och saker som innefattar hund. Jag tillverkar tex även hundgodis och hundkex.

Som ni märker kan jag prata om hund hur länge som helst.

Kontakta mig gärna om Du vill ha hjälp med Din hund!

Välkomna!

Glada hälsningar

Hedvig på Heddas Hundservice

Din hund vår passion!